GENTAŞ 37. yapı fuarında yerli yabancı ziyaretçileriyle buluştu
GENTAŞ 6-10 Mayıs tarihleri arasında Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük buluşması olan TURKEYBUİLD İstanbul 2014 fuarında yurtiçi ve yurtdışından mimarlar , mühendisler , mütehaitler, iç mimarlar gibi sektörel meslek gurubu temsilcileri ile beraber değerli müşterileriyle buluştu.
Özellikle dış cephe ürünümüz olan G-Ext dekoratif panellerimiz yurtiçi ve yurtdışından birçok ziyaretçinin büyük ilgisini topladı. Gerek görsel avantajıyla gerekse dış cephe için mükemmel özellikleriyle dış çephede fuarın ilgi odağıydı.
G-Ext in yanı sıra standımızda üstün özellikleriyle G-Com , G-Form , G-Lab , G-Digi , G-Multiflex , G-Floor , G-Morpho , Comboard gibi ürünlerimizede ziyaretçilerin ilgisi yoğundu.
37.Yapı Fuarı gibi hitap ettiğimiz sektörlerdeki önemli buluşma noktalarında siz değerli müşterilerimiz ve ziyaretçilerimizi standımızda ağırlamaktan mutluluk duyduk. Kaliteden ödün vermeye üretim ve hizmet anlayışımızla , sürekli geliştirdiğimiz yeni ürünlerimizle türkiyede ve yurtdışında sizlerle buluşmaya devam edeceğiz.



